Skoči na vsebino

Dom Triglavska roža

5002852743617515_logo_dom.jpg

V MDPM za Goriško smo z velikim veseljem in odgovornostjo sprejeli zaupanje Zavarovalnice Triglav in prevzeli v upravljanje Dom Triglavska roža v dolini Trente. Stoji v vasi Trenta, sredi Triglavskega narodnega parka, le nekaj korakov od smaragdne Soče.

Dom je prostor za izobraževalne, rekreacijske in družabne dogodke oziroma srečanja, primeren je tudi za pripravo poslovnih srečanj ali seminarjev. Okolica ponuja številne možnosti za rekreacijo: krajši in daljši sprehodi po čudoviti naravi, kolesarjenje, lažje ali zahtevnejše planinske in alpinistične ture. Obiskovalci doma lahko uživajo v čistem, urejenem in mirnem okolju.

Med šolskim letom se v domu izvajajo tematske delavnice za predšolske otroke, osnovnošolce in dijake srednjih šol. V poletnih mesecih pa se v Triglavski roži družijo pretežno osnovnošolci na taborih znanja in zdravstvenih letovanjih.

Pobegnimo iz sivih mest v zeleno Trento, naužijmo se čistoče in svežine, naberimo si novih moči in navdiha, sprostimo misli in telo, da nam delo in učenje lažje bo…

Vabljeni!

Letak Trenta.pdf

Triglavska roža, predstavitev.pdf


Opis nastavitve, prostorov in opreme:  

Dom ponuja 34 ležišč v 2- ali 3-posteljnih sobah s svojim TWC, večnamenski prostor oziroma učilnico ali jedilnico s 70 m2 površine, delovno sobo, opremljeno kuhinjo in knjižnico. Na razpolago so  IKT oprema, WI-FI povezava, športni rekviziti, družabne igre. Stavba je centralno ogrevana, ima tudi recepcijo z odprtim kaminom. Ob njej pa so parkirišče in igrišče, dvorišče s pralnimi ploščami, velika zelenica in mala zelenica znotraj bližnjega smrekovega gozdička za mirne aktivnosti.

Naslov: Trenta 45
Lega: na Logu v Trenti, v bližini Informacijskega središča Triglavskega narodnega parka, na nadmorski višini 626m
Dostop: po cesti iz Bovca – 20 km ali iz Kranjske Gore – 24 km. AVTOBUSNI VOZNI RED

Za cenik Doma Triglavska roža in pogoje najema pokličite na 041 650 691 (Iva Devetak).