Vabimo vas na VIKEND ZAVEDANJA SEBE

datum: 18.05.2023

kategorija: Napovedujemo

Spoštovani,

drugi vikend v juniju, in sicer od petka, 9. junija, do nedelje, 11. junija, bomo v domu Triglavska roža sredi neokrnjene narave ene naših najlepših dolin, Trente, gostili vikend aktivnega oddiha CELOSTNO ZAVEDANJA SEBE. Program je namenjen: vsem, ki potrebujete čas zase in sprostitev od vsakodnevnih skrbi, vsem, ki potrebujete samo počitek in mir, vsem, ki bi želeli stopiti korak nazaj in začutiti lepoto in pristnost narave, vsem, ki se želite zazreti vase in raziskati lastno doživljati, .. skratka vsem, ki v življenju iščete nekaj več, ki se zavedate, da odgovore nosite v sebi in ste se pripravljeni zazreti vase.

Program bodo vodili certificirani in izkušeni inštruktorji ter predavatelji na področju Qi Gonga / Tai chi-ja, meditacije in časa, v katerem živimo. Predstavili nam bodo svoj vidik in razkrili pot do skritih moči sebe ter kako jih okrepiti.

Z nami bodo:

Darko Šfiligoj, organizator, koordinator in vodja vikend programa, je član Društva Share Slovenija in je zaključil vsa izobraževanja v okviru Duhovne Univerze. Je dolgoletni vodja meditacij in predavatelj ezoterike.

David Cigoj, sociolog, pisec, publicist

Silvan Spačal je zaključil vsa izobraževanja v okviru Duhovne Univerze, ima tudi večletne meditativne izkušnje.

Maura Arh je ekologinja prehrane in diplomirana inštruktorica Qi Gonga in Tai chi-ja.

Vikend bomo gostilli v našem počitniškem domu Triglavska roža, Trenta 45, 5232 Soča. V smeri od Bovca proti Vršiču se objekt nahaja le 200 metrov naprej od Muzeja v Trenti, na levi strani cesti, če prihajate čez Vršič pa je objekt na desni strani, dobrih 100 metrov po odcepu za Zadnjico. V domu so na voljo dvo- in štiriposteljne sobe (pogradi 2+2), s posteljnino in TWC. Objekt razpolaga s čajno in razdelilno kuhinjo ter 70 m2 velikim večnamenskim prostorom.

Cena: 145 €, doplačilo 20 € - sam v sobi.V ceni sta vštetin dve nočitvi s polnima penzionoma, vegetarijanska hrana, prigrizki in napitki, turistična taksa

Program začenjamo v patek, 9. junija, s spoznavnim srečanjem ob 18.45 uri, zaključili v nedeljo ob 

Evalvacija in zaključne misli 18.30 Zaključek in povratek domov

Prijave: izpolnjeno, podpisano in skenirano prijavnico pošljete na darkosfiligoj@gmail.com ali info@zpm-novagorica.si - Prijave z vplačano kotizacijo sprejemamo do petka 2. junija.Pridružujemo si pravico odpovedati program v primeru, da bo prijavljenih manj kot 18 oseb. V primeru odpovedi, vam vplačano kotizacijo vrnemo v celoti.

Za dodatne informacije čahko pokličete na številki 041 330 467 (Darko) ali 041 650 691 (Iva) ali pa pišite in pošljite vaša vprašanja po e-pošti: darkosfiligoj@gmail.com ali info@zpm-novagorica.si.

Veselimo se srečanja z vami

Iva Devetak, predsednica MDPM za Goriško

Darko Šfiligoj, vodja programa

 

 

VSE INFORMACIJE IN PRIJAVNICA V PRIPETEM DOKUMENTU: 

zavedanje.vikend.doc