Aktualne novice

 • 01.09.2016Zdravstveno letovanje Savudrija 2016

  Zdravstveno letovanje v Savudriji je potekalo od 8. do 18. julija. Bilo nas je več kot 40, aktivnosti pa so bile prilagojene vsem okusom... plavali smo, ustvarjali, se športno udejstvovali in tudi tekmovali. Domov smo se vrnili z lepimi spomini in novimi prijateljstvi.

  več
 • 25.08.2016Zdravstveno letovanje Piran 2016

  V začetku avgusta (4.8.-14.8.2016) smo izvedli zdravstveno letovanje v domu ZLRO v Piranu. Dneve so zaznamovali sonce, toplo morje, visoki valovi, nova prijateljstva in zanimive aktivnosti. Kako težko se je bilo posloviti… nasvidenje naslednje poletje.

  več
 • 23.08.2016Menjava in sejem rabljenih šolskih potrebščin

  Od 29.8.2016 do 3.9.2016 bo v Solkanu potekala menjava in sejem rabljenih šolskih potrebščin.

  več
 • 23.08.2016Družinski tabor Trenta

  Zadnje dni v juliju in prve dni v avgustu smo v Triglavski roži v Trenti na družinskem taboru gostili mamice z otroki. Tabor smo izvedli s pomočjo prostovoljcev, donatorjev in ob sofinanciranju občin Nova Gorica in Šempeter-Vrtojba.

  več
 • 20.06.2016Team building malo drugače ...

  V uspešnost poslovnega tima nas je konec meseca maja prepričalo 41 zaposlenih iz podjetja, ki je vključeno v AmChamov projekt korporativnega prostovoljstva - Vračamo družbi. V Medobčinskem društvu prijateljev mladine za Goriško, smo bili skupaj z domačini iz Trente, izjemno veseli delovnega druženja na dobrodelni delovni akciji v Domu Triglavska roža v Trenti in tej skupini dobrovoljcev iskreno izrekamo HVALA!

  več
 • 20.06.2016Podaljšan rok za prijavo na ZDRAVSTVENA LETOVANJA!

  Podaljšali smo rok za prijavo na ZDRAVSTVENA LETOVANJA!

  več
 • 09.06.2016E novičke MDPM za Goriško 1/I-2016

  Spoštovani starši, dragi otroci in mladostniki. Upoštevali smo vaše predloge in vse informacije o naših aktivnostih, ki smo jih za vas pripravili v letošnjih poletnih počitnicah, združili na enem mestu. Pred vami je naša prva številka glasila, poimenovanega E-novičke 1/I MDPM za Goriško.

  več
 • 23.05.2016CELOSTNO ZAVEDANJE SEBE

  Obveščamo vse zainteresirane, da smo zaključili s sprejemanjem prijav za program CELOSTNO ZAVEDANJE SEBE - aktivni oddih v objemu gora in neokrnjene narave, namenjen izobraževanju odraslih za boljšo medsebojno komunikacijo ter za prijazne odnose z otroki in mladostniki in se bo odvijal v Domu Triglavska roža v Trenti od 3. do 5. junija 2016.

  več
 • 23.05.2016Zeleni nahrbtnik - deveta sezona okoljevarstvenega projekta za predšolske otroke

  Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na Zaključni prireditvi devete sezone Zelenega nahrbtnika na Goriškem, ki jo kot zahvalo in spodbudo za sodelovanje v programu, namenjamo otrokom in njihovim vzgojiteljicam v vrtcih. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje tudi vsem sodelujočim šolam in vrtcem v devetih sezonah ZN z iskreno željo, da bomo deseto, jubilejno sezono Zelenega nahrbtnika, načrtovali na podlagi evalvacije dosedanjih dobrih praks ter program vsebinsko in številčno nadgradili.

  več
 • 23.05.2016Deveta sezona Zelenega nahrbtnika

  vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na Zaključni prireditvi devete sezone Zelenega nahrbtnika na Goriškem, ki jo kot zahvalo in spodbudo za sodelovanje v programu, namenjamo otrokom in njihovim vzgojiteljicam v vrtcih. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje tudi vsem sodelujočim šolam in vrtcem v devetih sezonah ZN z iskreno željo, da bomo deseto, jubilejno sezono Zelenega nahrbtnika, načrtovali na podlagi evalvacije dosedanjih dobrih praks ter program vsebinsko in številčno nadgradili.

  več